Lustens Oas

OM OSS

Specialister inom sex

En erotisk butik med hög diskretion

Lustans Oas har funnits i många år nu och vi har ägt den sedan 2014. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder ett stort sortiment med inte bara sexleksaker utan allt från kläder, erotisk litteratur och oljor till glidmedel och olika skämt-och presentartiklar.

Vår butik är för alla vare sig du är man eller kvinna, singel eller har en partner, är ung eller gammal. Vi har stor produktkännedom och är specialister inom sex. Om vi inte har en produkt som du vill ha så beställer vi hem den. För oss är det viktigt att alla våra kunder får den hjälp och den produkt de önskar eller behöver. Om du inte känner dig bekväm med att komma in till oss i butiken erbjuder vi hemkörning inom Karlstad, samt att du kan beställa via vår webbshop.

Men det är inte allt som vi erbjuder. Vi håller även olika partyn i butiken där vi visar våra produkter och svarar på frågor. Perfekt för tjej- eller killkvällen, svensexan och möhippan. Behöver du lite råd eller prata om något är du varmt välkommen in i butiken till en härlig och varm miljö.