Hjärta Fullt Av Kärlek & Lust

225 kr

Hjärta fullt av kärlek och lust! Vi har sedan tidigare ett par olika hjärtan fyllda av roliga uppdrag, det här är den senaste i serien. Lär känna din partner bättre för varje vecka, och få en ny spännande uppgift att prova på med din partner. Alla uppdrag är ömma, intima och ibland väldigt heta.


Lådan är hjärtformad och innehåller hundra små pappersrullar: femtio rosa med uppgifter för henne och femtio vita med uppgifter för honom. Hjärtat räcker med varsitt uppdrag således i ett helt år framöver! Skapa lekfull utforskning där både du och din partner får ny uppmärksamhet.


Exempel på en rosa uppgift (för kvinnan):

- Gnid massageolja på dina bröst och mage och använd dem för att ge axlar, rygg och skinkor massage. Med andra ord, ge honom en riktig kropp-till-kropp-massage.


Exempel på en vit uppgift (för mannen):

- Tänk på din partners kropp som ett objekt för upptäckt och äventyr. Låt en fjäder, dina fingertoppar, dina naglar eller tungans spets följa varje kurva av hennes kropp.


Detta sexspel uppmuntrar dig och din partner att ta nya initiativ för att behandla varandra respektfullt och växa ännu närmare varandra på ett erotiskt plan.