Naughty & Nice Advents Kalender

  • 1 400 kr
  • 500 kr

Ny julkalender för året 2023 fylld av leksaker som gör månaden december fram till jul så mycket roligare och mer spännande, leksaker till ett totalt värde av öv

Produkten är tyvärr slut i lager

Lagersaldo:
Dela

Ny julkalender för året 2023 fylld av leksaker som gör månaden december fram till jul så mycket roligare och mer spännande, leksaker till ett totalt värde av över 5000kr! Här får du en stor kalender som uppfälld mäter hela 54 x 40 cm, innehållande 24 olika leksaker och en ny spännande överraskning för varje dag. Naughty & Nice är fylld av sköna prylar för både henne, honom och par. En perfekt, tidig "julklapp" att ge bort till någon du tycker om en månad innan julafton.


Innehåller sex olika leksaker för mjuka bondagelekar, perfekt för par som vill uppleva spänningen med bondage. Skäm bort varandra med härliga massageprodukter och utforska era kroppar med sköna medföljande vibratorer, eller varför inte prova på BDSM-världen med handbojor och rep? Som tidigare års kalendrar innehåller den noggrant utvalda produkter med stor variation som håller bra kvalitet. En roligare överraskning inför december kan man knappast få!

OBS! Öppet köp gäller ej på denna produkt, när den väl är öppnad!

Totalt värde ca 5900:-

Adventskalendern innehåller följande:

9x Sexleksaker

7x Glidmedel, Tillbehör, Massage & Stimulerande

5x Mjuk Bondage

3x Sexspel och roliga produkter