Om Lustens Oas

Den 25 Maj 2023 övertogs firman av Jan ifrån Anna


Den 23 April 2018 slog vi upp dörrarna till våran nya butik efter att vi har haft stängt i en och en halv månad, det tog sin tid att flytta företaget, bygga om och renovera den nya lokalen. Lokalen är dubbelt så stor emot den förra, denna är på 144 kvm som vi har fyllt med massor av varor och gjort den så mysig och trivsam.
Åh vad vi älskar våran nya butik som vi har öppnat på Herrgårdsgatan 12 i centrum, Karlstad!
Vi märker att vi har lyckats och fått det så som vi tänkt oss, mycket positivt får vi höra från våra älskade kunder, dom trivs och tycker att butiken är helt underbar, fler produkter, öppna ytor, lätt att se allt som finns, så trivsamt, luktar härligt och att vi fortfarande bjuder alla kunder på godis.
Självklart har vi fortfarande våra fyllda korgar med leksaker så att man får känna och klämma på grejer som vi säljer. Självklart ska man inte “köpa grisen i säcken”, alla är vi olika och leksaker kostar då är det bra att man kan kolla upp så att man får rätt leksak som passar just dig.
Nya som gamla kunder är alltid varmt välkomna in till oss på Lustens Oas.

Den 15 mars 2018 stänger vi butiken Lustens Oas som ligger på Kasernhöjden i Karlstad. Vi måste tyvärr flytta för det är ombyggnad i fastigheten till lägenheter. Vi har fått en ny lokal på Herrgårdsgatan 12 som ligger i centrum i Karlstad där vi kommer att öppna i slutet av April.

Sep 2014 tog jag och min sambo över butiken Lustens Oas, den hade då funnits i över 10 år. Vi började med att renovera, bygga ut och bygga om.

Vi vill känna att varje kund som kommer in ska inte tycka att butiken är obekväm på något vis, utan tvärt om, man ska trivas i butiken, det ska vara trevligt och en härlig atmosfär, varm och skön miljö. Det är inte en sexbutik utan då hellre en erotisk butik eller en kärleksbutik, mycket levande ljus har vi och det luktar alltid gott.
Vill man komma in för att köpa kläder, oljor m.m och inte vill se alla leksaker, filmer eller BDSM-grejer, då behöver man inte det för allt detta finns i ett eget rum, ännu en sak som gör att kunderna ska känna sig bekväma när dom kommer in.

Och vi har lyckats, vi får ofta beröm över hur butiken ser ut, dom tycker att den är trevlig och härlig och att det absolut inte ser ut som en porrbutik, som det nu inte är, det känns skönt och avslappnande när man kommer in. Vill man bara komma in för att man känner att man vill “prata av sig” om något som tynger eller få goda råd m.m så är man också varmt välkommen.
Butiken finns för både män och kvinnor, unga som gamla, par eller singel, det finns alltid något som passar, har vi inte just det som kunden vill ha, då beställer vi hem, kunden ska alltid känna sig nöjd!

Varorna i butiken säljer vi till kunder som är minst 15 år, ska man köpa film måste man vara minst 18 år. Handlar man på Hemsidan är det 18 år som gäller.
Vi har 100% tystnadsplikt! Det som sägs på Lustens Oas, stannar på Lustens Oas!

Företagets affärsidé är att med ett brett sortiment av sexleksaker, erotisk litteratur, kläder, oljor, glidmedel, skämt och presentartiklar m.m, kunna erbjuda varje kunds önskemål. Med stor produktkännedom och diskretion ska våra kunder känna sig säkra i sitt val av produkt, när dem handlar hos oss.
Vi har många års erfarenhet av branschen och vet vad som är “bra” och “dåligt” vad gäller material och kvalitet.
Vi anser att inga frågor är för jobbiga för oss att få, inga funderingar är udda eller konstiga, vi accepterar varje kunds egna sexliv. Är du osäker på vilken produkt just du ska välja, kom in eller ring och rådfråga oss – Vi finns här för din skull.


Jan jobbar i butiken och här är det Lördag hela veckan
Kom ihåg – Sex ska vara roligt, härligt, njutbart, tillfredsställande – en härlig LUST i en njutningsbar OAS.


Ni är varmt välkomna till LUSTENS OAS