Venicon Rosa

  • 220 kr

De här tabletterna innehåller en balanserad formulering av naturliga ingredienser som främjar den sexuella lusten och stöder ett fysiskt välmående.Maca Root Pow

I lager.
Lagersaldo: 4
Dela

De här tabletterna innehåller en balanserad formulering av naturliga ingredienser som främjar den sexuella lusten och stöder ett fysiskt välmående.

Maca Root Powder är välkänt som växtbaserade afrodisiakum och säkerställer en effektiv sexuell stimulans. Maca innehåller en hög mängd tyrosin och fenylalanin. Dessa aminosyror är en slags preliminärt stadion av signalsubstanserna i hjärnan som har en positiv effekt på sexuell lust.

Niacin spelar en viktig roll i nervsystemets hälsosamma funktion och bidrar till en optimal energiförsörjning av kroppen.

Amerikanska Ginseng och Ginger Root har en positiv effekt på libido och fysisk prestanda.

Muira Puama förbättrar kroppens blodcirkulation och blodflödet till könet. Cayenne Pepper och L-arginin stimulerar ett optimalt blodflöde i könet som förbättrar den sexuella lusten.

Kola Mutter bidrar till en maximal energiförsörjning i kroppen och hjälper mot trötthet. Kalcium är ett viktigt mineral som stöder en korrekt funktion av musklerna och överföring av impulser till nerverna.

Ingredienser: Tribulus Terrestris, Sarsaparilla, Pumpa Frö, Nässelblad, Catuaba Bark, Siberian Ginseng, Zink och Havre stöder produktion och frisättning av hormoner och hjälper till att reglera koncentrationen av sexuell hormon, inklusive testosteron.

Funktioner:

  • Stöder den sexuella lusten
  • Minskar trötthet och stöder en hälsosam energiförsörjning av kroppen

Venicon for Women är formulerad för att möta kvinnors sexuella behov. Denna unika balanserade formel baserad på högkvalitativa örter, vitaminer och mineraler ger mer energi och innehåller naturligt afrodisiakum för att öka den sexuella lusten.