Pjur Original 30ml

  • 95 kr

Detta glidmedel är dermatologiskt testat, CE-märkt och snällt mot din hud. Pjur ORIGINAL är ett av de mest sålda silikonbaserade smörjmedlet i världen som


I lager.
Dela

Detta glidmedel är dermatologiskt testat, CE-märkt och snällt mot din hud. 

Pjur ORIGINAL är ett av de mest sålda silikonbaserade smörjmedlet i världen som även passar som en massagevätska tack vare sin speciella formula. Silikonmolekyler absorberas inte av huden utan finns kvar på ytan, vilket ger Pjur ORIGINAL med en långvarig smörjande effekt för samlag samt en bra, lång massage. Bara en sandskädda räcker för en behaglig och långvarig glidglädje.

Det lämnar huden känns mjuk och silkeslen: ett absolut pålitligt smörjmedel för bra, långvarig kul. Du kan bestämma dig för rätt mängd för en stimulerande kroppsmassage som du tycker passar och njuta av att silkeslen hud känsla - rätt val för spännande stunder. Det är naturligt smak neutral och luktfri, särskilt hud kompatibel och innehåller inga konserveringsmedel. Det finns inga gränser för din fantasi och njutning längre. Prova det och se själv, som ordspråket säger! pjur ORIGINAL: vår all-around produkt för alla som är angelägna om att ha kul.

- Långvarigt smörjmedel.
- Några droppar räcker.
- Kondom säker.