Liquid Silk

  • 280 kr

Oavsett om du vill skämma bort din partner med en förförande massage eller få ut ännu mer av upplevelsen med sexleksaker, är Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel

I lager.
Lagersaldo: 6
Dela

Oavsett om du vill skämma bort din partner med en förförande massage eller få ut ännu mer av upplevelsen med sexleksaker, är Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel ett bra val.

Det kan användas över hela kroppen och har en förhållandevis tjock konsistens, vilket öppnar upp för många lekmöjligheter. Använd det under förspelet för att stimulera din partner, eller själva samlaget för att få en mer glidande sexupplevelse.

Det vattenbaserade glidmedlet klibbar inte, utan lämnar huden silkeslen och läcker. Den har dessutom en smart pump för lättare dosering.

Liquid Silk bygger på en antibakteriell formel och motverkar bakterier, irritation m.m. Glidmedlet är vattenbaserat, men innehåller en liten mängd silikon. Vi rekommenderar därför att du tvättar dina sexleksaker av silikon med vatten och sexleksaksrengöring efter att du har använt dem ihop med glidmedlet.