Cowgirl Kit

  • 34 518 kr
  • 25 875 kr

Måste hämtas i ButikenMycket billigare än på någon annan sida på nätet eller butik, eftersom detta är ett kit med 4 extra tillbehörDen perfektionerade lyxen för

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Måste hämtas i Butiken

Mycket billigare än på någon annan sida på nätet eller butik, eftersom detta är ett kit med 4 extra tillbehör


Den perfektionerade lyxen för heta sex-rodeos!

Den strömdrivna sexmaskine The Cowgirl Premium Riding Sex med 2 påsatser – Rahwide till yttre, Wild West med dildo till extra inre stimulation. Båda påsatserna är av kvalitativt, hudvänligt silikon och skämmer bort hela det yttre intimområdet från klitoris till anus. I en utpräglad, ergonomiskt perfekt stimulationsdesign med noppor och upphöjningar. Påsatsen med roterande dildo förbindet yttre stimulaton med djupa, vaginala (eller anala) penetrationer. Påsatserna är lätta att ta bort och byta ut.

Sexmaskinen har 2 power-motorer för den ultrastarka vibrationen i 6 modus (1200 rpm) och den steglösa 360° rotationen. Båda funktionerna styrs separat eller gemensamt med kabelfjärrkontrollen upp till 3 meter eller via smartphone-app via Bluetooth upp till 9 meter – även FeelMe- och FeelVR-kompatibel för Long Distance Control (från överallt i världen) och förbindelse till interaktiva 2D-videos och interaktiv webcam-funktion.

Den lyxiga maskinen övertygar med en snygg & elegant design och med en handgjord sadel av vegant, lättskött läderimitat med komfortpolstring som man kan sitta ensam eller med partnern på. Det kvalitativa överdraget ser ut som äkta läder, är smutsresistent och lätt att göra rent.

Maskinen står säkert på silikonstoppare. Med de båda smidiga bärhandtagen är sexmaskinen lätt att transportera. Tack vare universal-eladaptern (medföljer) kan maskinen användas i nästan hela världen (Nordamerika, UK, EU och Australien). Elkabeln är avtagbar.

Leveransen omfattar: 1 x The Cowgirl Premium Sex Machine, 2 x silikonpåsatser (Rahwide och Wild West), 1 x kabelfjärrkontroll, 1 x eladapter, 1 x 6-pack med stavar och fjädrar för dildopåsatsen, 1 x användarguide.

Sexmaskinen är 42,5 cm lång, 34 cm bred, 27,7 cm hög.
Vikt 11,9 kg,
Konstläder (polyuretan), Silikon, ABS, metall.


Tillbehör till premium sexmaskinen från The Cowgirl.

Bronco

Den utbytbara påsatsen Bronco Vanilla av ett kvalitativt, hudvänligt silikon skämmer bort med en stor dildo i verklighetstrogen penislook. Det stora ollonet, ådringen och nopporna för klitorisstimulation gör den heta ritten på premium sexmaskinen från The Cowgirl till något utöver det vanliga.

24,2 cm lång, 10 cm bred.
Dildo: införingsdjup 11,5 cm, Ø max. 3,9 cm.
Silikon.

Lone Ranger

Den utbytbara påsatsen Lone Ranger av ett kvalitativt, hudvänligt silikon skämmer bort med en ergonomiskt perfekt stimulationsdesign med dildo och räfflor. Den lätt böjda dildon kan föras in vaginalt eller analt och med det stora huvudet stimulerar den hennes G-punkt eller hans P-punkt. De stimulerande räfflorna skämmer bort klitoris och/eller perineum under en het ritt på Premium Sex Machine från The Cowgirl.

24,2 cm lång, 10 cm bred.
Dildons införingsdjup: 9,4 cm, diameter max. 3,3 cm.
Silikon.

Bareback

Den utbytbara påsatsen Bareback av ett kvalitativt, hudvänligt silikon skämmer bort med en ergonomisk perfekt design med upphöjning i mitten speciellt för mellangården och anus.

24,2 cm lång, 10 cm bred, upphöjningen i mitten är 3 cm hög, Ø max. 3,5 cm. Silikon.

Buckwild

Den utbytbara påsatsen Buckwild av ett kvalitativt, hudvänligt silikon skämmer bort med en ergonomisk perfekt stimulationsdesign med dildo analkulsträng och noppor. Den dubbla penetrationen och samtidig klitoris/mellangårsstimulation gör den heta ritten på premium sexmaskinen från The Cowgirl till något utöver det vanliga.

24,2 cm lång, 10 cm bred.
Dildo/analkulsträng: införingsdjup 9 cm, Ø max. 3,5 cm, 2,9 cm.
Silikon.