Tantra Yoga

  • 285 kr

Tantra Yoga : Magins väg av Shreyananda NathaTantra är namn på en del religiös-litterära verk, i vilka mystik och magi spelar huvudrollen. De bildar en huvudgru

I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Tantra Yoga : Magins väg av Shreyananda Natha

Tantra är namn på en del religiös-litterära verk, i vilka mystik och magi spelar huvudrollen. De bildar en huvudgrupp av de ritualböcker, som tillhör den senare hinduismens mystik. De avser att vara vägledning eller norm för bruket av magiska och mystiska formler, ofta i form av dialoger mellan Shiva och Durga. Ordet tantra kommer från sanskrit och är en kombination av orden tanoti och trayati som kan översättas med expansion och frigörelse. Tantra som metod går ut på att expandera sinnet och frigöra den slumrande potentiella energin som finns hos människan. Tantra Sadhana - olika tantriska ritualer, väcker alla kundalini shakti på olika sätt.

Boken tar även upp den tantriska ritualen Tattwa Shuddhi i detalj.

Författaren Shreyananda Natha är yogamästare och har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska. Studieboken DEN STORA BOKEN OM YOGA samt ALLT OM YOGA och innehar den högsta initieringen i tantra och Sri Vidya. Har är pedagogisk ledare för Täby Yogaskola och är känd för sina djupavspänningar.