Lolli Plug 2

  • 360 kr

Följsam anaplplugg med skön form som stegvis ökar i storlek. Perfekt för både nybörjare och vana användare som vill ha en skön analplugg med extra mycket vibrat

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Följsam anaplplugg med skön form som stegvis ökar i storlek. Perfekt för både nybörjare och vana användare som vill ha en skön analplugg med extra mycket vibration!

Njut av sensuell anal- och prostatamassage med Satisfyer Lolli Plug 2. Med sin varierande struktur och silkeslena yta så glider den skönt in på plats och sitter kvar under hela sexakten.

Satisfyer Lolli Plug 2 har dubbla motorer så de sköna vibrationerna känns utmed hela analpluggens längd. Bygg upp njutningen genom att växla mellan de 12 olika vibrationslägena och hitta din favorit.

Den här analpluggen har en bred bas som både fungerar som ett smidigt handtag och stabilt stopp, beroende på hur långt in du för analpluggen. Testa att ta en kula i taget och hitta det som känns bäst för dig.

Som med alla anala sexleksaker så rekommenderar vi att du kombinerar Satisfyer Lolli Plug 2 med ett vattenbaserat analglidmedel för att undvika eventuell friktion och få en skönare stund.

Hur styr jag Satisfyer Lolli Plug 2?

Håll nere knappen på analpluggens bas i ca 3 sekunder för att starta vibrationerna. Klicka snabba gånger för att växla mellan vibrationslägena och håll sen nere knappen i ca 3 sekunder igen för att stänga av den.

Buttplug's kommer i olika storlekar och former, men har alla samma syfte: att stimulera din anal för ökad njutning – både under sex och onani! Kännetecknet för en buttplug är att dessa alltid har ett s.k. säkert stopp i botten. Detta stopp gör så att din analplugg inte glider upp och försvinner i din anal – något som kan resultera i ett oönskat besök på akuten. Analpluggar som är en vuxenleksak finns i alla möjliga olika storlekar, och endast du kan veta vad du är ute efter. Det bästa tipset är att börja med en mindre analplugg för att sedan jobba sig uppåt. Vissa vill endast ha sensationen av något litet som retar analöppningen, medan andra är ute efter en större fyllighet inuti.