Berger

  • 565 kr

Denna trådlösa fjärrstyrda äggvibrator är diskret nog att ta var som helst och tillräckligt kraftfull för att ge dig stor stimulans och  spänning. Reta din

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Denna trådlösa fjärrstyrda äggvibrator är diskret nog att ta var som helst och tillräckligt kraftfull för att ge dig stor stimulans och  spänning. Reta din älskare till max och ställ in dig på en helt  ny värld av tillfredsställelse. 12 mycket kraftfulla vibrationsmönster för  att driva dig helt vild - allt med en knapptryckning! Strålande kul  för dig och din partner hemma, på semestern eller ute offentligt för  diskret stygg stimulans.

Pretty Love Berger är en laddningsbar, räfflad strukturerad mini-äggvibrator med en kraftfull motor och en fjärrkontroll. Berger har 12 vibrationsfunktioner. Fjärrkontrollen är inte uppladdningsbar och behöver 1x AAA-batteri för att fungera.

Förpackningen innehåller 3 produkter: 1 vibrerande ägg, en USB-laddningskabel och en fjärrkontroll. 

Före användning, ladda ägget i 2 timmar. Laddning ska ske med den medföljande laddningskabeln. Sätt i kontakten i ägget på den avsedda DC-platsen och anslut USB-kontakten till en USB-laddarenhet. Under laddning kommer en LED-indikator att blinka. Så snart batteriet är fulladdat slutar lysdioden att blinka.

Koppla ur laddningskabeln nu och överladda inte!

Öppna batterifacket på baksidan av fjärrkontrollen. Sätt ett AAA penlite-batteri inuti facket och se till att detta görs korrekt. (det här batteriet ingår INTE!) Du är nu redo att börja spela.

Tryck på på/av-knappen en gång och lysdioden börjar blinka. Ägget är nu redo att ta emot kommandon från fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen har bara en kontrollknapp.

Genom att trycka kort på knappen startar du vibrationen i det första läget. Genom att trycka kort igen går du till nästa vibrationsläge. För att stoppa vibrationerna håller du ned knappen i cirka 3 sekunder.

Du kan också använda ägget för solospel. Genom att trycka på på/av-knappen på ägget ytterligare en gång kommer lysdioden att lysa kontinuerligt och ägget börjar vibrera i det första läget. För att växla till nästa läge behöver du bara trycka på denna knapp en annan gång.

Dragbacken på ägget är också antennen. Om ägget bärs inne i slidan, låt en bit av sladden utanför för att möjliggöra mottagning av fjärrsignalerna.

Rengöring: Använd halvvarmt vatten och en mjuk tvål. Leksaksrengöringsprodukter är perfekta att rengöra. Observera att ägget är vattentätt och kan nedsänkas i vatten. Fjärrkontrollenheten är INTE vattentät.

Fjärravståndet är 10 meter.


Felsökning

Om vibrationen inte försvinner, ladda om igen och kontrollera om lysdioden fungerar. 

Ägget fungerar men lyssnar inte på fjärrkontrollen: Kontrollera om antennen är synlig och om AAA-batteriet fortfarande har ström.

Om du fortfarande har problem, vänligen kontakta återförsäljaren du köpte den här artikeln från.

Öppna aldrig ägget och försök aldrig reparera det själv.


Clara

950 kr