Cello

  • 525 kr

ROMP CelloTräna upp dina bäckenbottensmuskler och njut av härliga vibrationer samtidigt! Dessa vibrerande knipkulor är utsutade med 10 olika vibrationslägen, so

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

ROMP Cello

Träna upp dina bäckenbottensmuskler och njut av härliga vibrationer samtidigt! Dessa vibrerande knipkulor är utsutade med 10 olika vibrationslägen, som du smidigt styr via knapptryck på det flexibla snöret på leksaken, eller på fjärrkontrollen. Med hjälp av ROMP Cello kan du träna upp dina bäckenbottensmuskler, vilket har flera fördelar. Starkare bäckenbottensmuskler kan resultera i kraftiga orgasmer, en tightare vagina, och rekommenderas ofta för dig som nyligen fött barn. Just dessa knipkulor ger dig också stimulerande vibrationer, vilket gör träningsstunden ännu lite trevligare. Smörj in kulorna i en riklig mängd med vattenbaserat glidmedel och för in dem i vaginan. De så kallade knipövningarna gör du genom att knipa med vaginan, så som man gör när man är kissignödig och behöver hålla sig. Självklart går det att använda ROMP Cello utan att göra det till ett träningspass, dra igång vibrationerna och bara njut in i djupa orgasmer. 

ROMP Cello styrs med en fjärrkontroll och har 6 intensitetsnivåer och 4 vibrerande mönster. Du kan använda kontrollen själv, eller ge den till din partner. Fjärrkontrollen har en räckvidd på 5 meter. Vattentät (IPX7) och kan användas i badet/duschen. Uppladdningsbar via USB-kabel. Laddningstid: 120 minuter ger en användningstid på ca 60 minuter. 

Efterskötsel

Efter varje användning ska knipkulorna rengöras med en leksaksrengöring eller en antibakteriell mild tvål under rinnande vatten för en god hygien och för att bibehålla silikonmaterialets kvalitet. Förvara sedan din ROMP Cello där smuts och damm inte kommer åt den.

Mått Ägg: L 182 x Ø 39 mm
Vikt 61 gram
Mått Fjärrkontroll: 82,5 x 32,9 x 25,2 mm
Batterityp Ägg: 751524 - 220mAh
Batterityp Fjärrkontroll: 23A batteri (12V)