Magic Egg Max

  • 440 kr

Känn dig levande med detta vibrerande ägg från Adrien Lastic's serie "Alive". Stärk ditt sexliv på ett diskret och kraftfullt sätt tack vare den trådlösa teknol

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Känn dig levande med detta vibrerande ägg från Adrien Lastic's serie "Alive". Stärk ditt sexliv på ett diskret och kraftfullt sätt tack vare den trådlösa teknologin som erbjuder njutning var och när du vill. Detta ägg kan stoltsera med trådlös styrning där du på fjärrkontrollen kan växla mellan 10 sensationellt sköna vibrationslägen. Passar bra både i sängkammaren eller på den spontana utflykten.


Fjärrkontrollen är lättskött och har bara två knappar där den övre startar/stänger av och den undre växlar mellan funktionerna. För extra spänning kan du lämna kontrollen till din partner medan du bär ägget, på så sätt blir du glatt överraskad så snart hon eller han startar upp din njutning.


Den största skillnaden mellan detta ägg och många andra på marknaden är att det drivs av en av de vanliga batterisorterna LR3 (ägget) och LR23 (kontrollen), det gör att batterierna är lättare att ersätta och håller en bättre livslängd än exempelvis klockbatterier. Batterier ingår i förpackningen till både ägg och fjärrkontroll.