V Balls

  • 475 kr

Träna din bäckenbotten effektivt och njutningsfullt med Satisfyer V Balls. Setet vänder sig till dig som redan har erfarenhet av bäckenbottenträning.Med endast

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Träna din bäckenbotten effektivt och njutningsfullt med Satisfyer V Balls. Setet vänder sig till dig som redan har erfarenhet av bäckenbottenträning.

Med endast 15 minuters daglig träning, kommer du snabbt att märka hur din muskulatur stärks och ditt underliv väcks till liv. Du uppnår inte bara en sund och vältränad bäckenbotten, du får även en ökad känslighet och blir mer medveten om vad som händer i ditt underliv.

Börja med den lättaste av de 3 knipkulorna och arbeta dig igenom viktklasserna, allteftersom du blir starkare och får bättre kontroll. Kulorna har en slät yta, så att du kan föra in dem utan problem. Vi rekommenderar att du dessutom använder ett bra vattenbaserat glidmedel.

Tillverkad i silkeslen silikon och utan skarpa kanter. Det praktiska snöret i änden innebär att du lätt kan få ut knipkulorna igen, efter varje träningspass.