Curvy Trinity 4 Satisfyer

  • 805 kr

Senaste modellen ur populära serien Curvy från märket Satisfyer heter Trinity 4. Här får du en produkt som är en G-punktsvibrator i ena änden, och en lufttrycks

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Senaste modellen ur populära serien Curvy från märket Satisfyer heter Trinity 4. Här får du en produkt som är en G-punktsvibrator i ena änden, och en lufttrycksvibrator i andra. Dess utsvängda nedre del har en böj perfekt anpassad för att både ligga bekvämt i handen samt ge stimulans direkt mot hennes G-punkt.


Elegant svart av mjukt och skönt silikon som både ser stiligt ut och känns bekvämt. Vibratorn erbjuder dig 12 olika vibrationsprogram, samt 11 olika nivåer av pulser från lufttrycksvibratorn.


Lätt räfflad struktur på den penetrerande delen, som ger en skön känsla under penetration mot insidan av vaginan. Denna modell är ej appstyrd, utan styrs med hjälp av knapparna direkt på produkten. En toppenbra produkt till helt rätt pris som passar såväl nybörjaren som finsmakaren. Hela kroppen hos Curvy Trinity 4 är inkapslad i slät och mjuk silikon som gör den sömlösa vibratorn extra hygienisk.


Pro+ G-spot

960 kr

Fingervibe

165 kr

OhMiBod

750 kr