Haute Couture

  • 875 kr

Clitoral Stimulator Satisfyer Luxury Haute Couture"Luxury"-linjen från Satisfyer kännetecknas av en ny, chic och elegant design med garanterade klitorisorgasmer

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Clitoral Stimulator Satisfyer Luxury Haute Couture


"Luxury"-linjen från Satisfyer kännetecknas av en ny, chic och elegant design med garanterade klitorisorgasmer.


Satisfyer erbjuder denna lyxiga serie klitorisstimulatorer i ergonomisk design med en riktigt toppklassig finish där guld, roséguld, metall och läder ger den vackraste effekten. Finishen på dessa leksaker är verkligen unik och superlyxig look. Denna pärla är lätt att tillhandahålla och använda. Du behöver inte slösa tid på att lära dig eller studera hur den här artikeln fungerar. Du behöver inte vänta länge på din topp. Se till att leksaken är fulladdad innan du börjar använda den, slå på den och placera munnen över ditt känsligaste område. Du kommer att bli förvånad över de intensiva och kraftfulla orgasmerna du kommer att uppleva. Silikonen i denna massageapparat är säker och mjuk. Varje kontakt med din hud känns bra.


Material och underhåll


Silikonspetsen är utbytbar. Den är mjuk och elastisk och anpassar sig lätt till din anatomiska form. Den hudvänliga silikonen är underhållsvänlig. Dina leksaker kan enkelt rengöras under varmt vatten. Använd vid behov en leksaksrengöring eller lite mjuk tvål. Med några sprayer av ett desinfektionsmedel för leksaksrengöring kan du sedan säkert börja använda din leksak igen.