Pro 2 Generation 3 Röd

  • 880 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 har den sensationella NYA flytande luftteknologin. Inkluderar ytterligare en ny kåpa med fint membran för att leverera tryckvågor m


I lager.
Dela

Satisfyer Pro 2 Generation 3 har den sensationella NYA flytande luftteknologin. Inkluderar ytterligare en ny kåpa med fint membran för att leverera tryckvågor med beröring, vilket skapar en vattenstrålekänsla. Kroppen är fast med en mjuk, full silikonbeläggning; de utbytbara + locken är helt gjorda av silikon.

Liquid Air Technology

Vibration

Full silikon

Två kraftfulla och oberoende styrda motorer

11 tryckvågsintensiteter, 12 vibrationsprogram

Den har äntligen anlänt: En ny våg av nöje är här, Satisfyer Pro 2 Generation 3. Med Satisfyers innovativa Liquid Air Technology, härmar den senaste generationen av denna klassiska Satisfyer den sensuella vågen av pulserande vatten.

Liquid Air Technology efterliknar den sensuella vågen av pulserande vatten

Stimulerar klitoris med hjälp av intensiva tryckvågor utan direkt kontakt

Vattentät IPX7

12 vibrationsprogram

Viskläge

Kroppsvänlig silikon

Uppladdningsbar

Magnetisk USB-laddningskabel ingår

Lätt att städa

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Tack vare dess två motorer har du nu även möjlighet att unna dig 12 vibrationsprogram. Den hisnande revolutionen är dock vår innovativa Liquid Air Technology: den extra locket med sitt tunna och supermjuka silikonmembran skapar intensiva vågor som efterliknar den sensuella vågen av pulserande vatten. Pro 2 Generation 3 översvämmar din kropp med dessa njutningsvågor, skapar en särskilt naturlig känsla och möjliggör kristallklara orgasmer som du aldrig har upplevt förut. Du föredrar att reta din klitoris med den välbekanta och helt kontaktfria Air Pulse-tekniken? Fördjupa dig i 11 tryckvågsprogram, som du kan använda solo eller kombinera med leksakens vibrationslägen.

När du har nått häpnadsväckande klimax kan du enkelt ladda vibratorns inbyggda batterier med den medföljande USB-laddningskabeln.