Pro 2 Generation 3 Svart + App

  • 1 012 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 har den sensationella NYA flytande luftteknologin. Inkluderar ytterligare en ny kåpa med fint membran för att leverera tryckvågor m

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Satisfyer Pro 2 Generation 3 har den sensationella NYA flytande luftteknologin. Inkluderar ytterligare en ny kåpa med fint membran för att leverera tryckvågor med beröring, vilket skapar en vattenstrålekänsla. Kroppen är fast med en mjuk, full silikonbeläggning; de utbytbara + locken är helt gjorda av silikon.


Liquid Air Technology

Vibration

Full silikon

Bluetooth / App

Två kraftfulla och oberoende styrda motorer

11 tryckvågsintensiteter, 12 vibrationsprogram

App aktiverad, som erbjuder ett oändligt utbud av program


Den har äntligen anlänt: En ny våg av nöje är här med den appaktiverade Satisfyer Pro 2 Generation 3. Med Satisfyers innovativa Liquid Air Technology, härmar den senaste generationen av denna klassiska Satisfyer den sensuella vågen av pulserande vatten.


Liquid Air Technology efterliknar den sensuella vågen av pulserande vatten

Stimulerar klitoris med hjälp av intensiva tryckvågor utan direkt kontakt

Kompatibel med den kostnadsfria Satisfyer-appen - tillgänglig på iOS och Android

Vattentät IPX7

12 vibrationsprogram

Viskläge

Kroppsvänlig silikon

Uppladdningsbar

Magnetisk USB-laddningskabel ingår

Lätt att städa

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App: Rid på vågen till kristallklara orgasmer

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App är den ultimata leksaken när det kommer till klitorisstimulering. Efterföljaren till populära Satisfyer Pro 2 är mycket mer än en klassisk tryckvågsvibrator med Air Pulse-teknik. Tack vare dess två motorer har du nu även möjlighet att unna dig 12 vibrationsprogram. Den hisnande revolutionen är dock vår innovativa Liquid Air Technology: den extra locket med sitt tunna och supermjuka silikonmembran skapar intensiva vågor som efterliknar den sensuella vågen av pulserande vatten. Pro 2 Generation 3 översvämmar din kropp med dessa njutningsvågor, skapar en särskilt naturlig känsla och möjliggör kristallklara orgasmer som du aldrig har upplevt förut. Du föredrar att reta din klitoris med den välbekanta och helt kontaktfria Air Pulse-tekniken? Eftersom Pro 2 Generation 3 Connect-appen kommer med två bilagor har du alltid ett val. Fördjupa dig i 11 tryckvågsprogram, som du kan använda solo eller kombinera med leksakens vibrationslägen. Tack vare Satisfyer Connect-appen kommer du att njuta av ännu mer variation i dina solo-sessioner: skapa dina egna rytmer med vibrationsdesignern, anslut ditt Spotify-konto och kom till takten till din favoritlåt, eller låt din partner styra din Satisfyer från var som helst i världen. Appen är tillgänglig gratis för iOS och Android.

Vilka är andra fördelar med Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect-appen?
Satisfyer Pro 2 Generation 3 Connect App kommer i en raffinerad, matt design. Till skillnad från sin föregångare är denna innovativa Satisfyer Air Pulse vibrator gjord av 100 % sömlös, hudvänlig silikon med Soft Touch Feel, som känns superlen på din hud och är särskilt hygienisk. Tack vare den vattentäta (IPX7) finishen är den inte bara den perfekta följeslagaren för ett varmt bad eller en avkopplande dusch, utan den är också lätt att rengöra med varmt vatten och mild tvål. När du har nått häpnadsväckande klimax kan du enkelt ladda vibratorns inbyggda batterier med den medföljande USB-laddningskabeln.


Riot

300 kr

Chorus Purple

1 900 kr

Shine X

537 kr