Ultra Power Bullet 5

  • 390 kr

Ultra Power Bullet 5 kan skämma bort dig ordentligt med sina djupa vibrationer. Tack vare den quiltade designen och den omfångsrika formen, garanterar denna min

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Ultra Power Bullet 5 kan skämma bort dig ordentligt med sina djupa vibrationer. Tack vare den quiltade designen och den omfångsrika formen, garanterar denna minivibrator ett bra grepp och gör att du kan njuta på många olika sätt.


Intensiva vibrationer, intuitiv one-touch-funktion och ett hanterbart format – Ultra Power Bullet 5 har många fördelar som gör den utmärkt för nybörjare och avancerade användare. Dess rundade spets är perfekt för exakt klitorisstimulering som blir särskilt het och varierad tack vare 5 hastigheter och 7 vibrationsmönster. Vill du stimulera dina erogena zoner över ett stort område? Använd sedan bulletvibratorns voluminösa form i en annan vinkel och njut av den kittlande känslan av dess räfflade yta mot din hud.


Satisfyer Ultra Power Bullet 5: Minivibrator att ta med när du är på väg

Du bestämmer inte bara hur, utan också var Satisfyer Ultra Power Bullet 5 ska ge dig njutning, för med sitt praktiska format kan den smidigt tas med i mindre handväskor. Så du behöver inte avstå från fantastiskt sköna stunder även när du är ute och reser.

Med en vattentät design (IPX7) är bulletvibratorn lätt att rengöra med vatten och lite tvål, men den följer också gärna med dig på livliga äventyr i duschen eller badkaret. Om det lilla kraftpaketet får slut på energi kan du ladda det integrerade batteriet med den medföljande USB-laddningskabeln.


15 års garanti

Stimulering av klitoris med kraftfull vibration

12 vibrationsprogram

Hudvänlig silikon

Vattentät (IPX7)

Tyst som en viskning

Litium-ion-batterier

Magnetisk usb-laddkabel ingår

Enkel rengöring