Gildo No15

  • 400 kr

Sensuell dildo som omedelbart fångar din uppmärksamhet och startar igång "vill-ha" känslan i kroppen. Glasdildos känns kyliga i materialet och ser väldigt lyxig

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Sensuell dildo som omedelbart fångar din uppmärksamhet och startar igång "vill-ha" känslan i kroppen. Glasdildos känns kyliga i materialet och ser väldigt lyxiga ut. Alla dildos ur denna serie är handblåsta och därför kan storleken skilja sig några millimeter från måtten nedan.


Helt klar modell med detaljer av färgat glas som ger ett riktigt snyggt och unikt utseende. Samtliga dildos ur serien har en bredare fot i botten samt medföljande förvaringspåse av tyg. Alla dildos är släta utan vassa kanter eller skarvar, vissa har utanpåliggande struktur medans andra bara har mönster inuti.


En stor fördel med sexleksaker av glas är dels dess otroliga glidförmåga, men också att dem är otroligt lätta att tvätta rena efter användning. Lägg dildon i kylskåpet en stund innan för en extra kylig och rysande känsla, eller varför inte skölja den under hett vatten för att få extra stimulans från ett uppvärmt material?


Alla typer av glidmedel passar att använda med denna dildo. Glaset är härdat för bästa hållbarhet och maximal säkerhet.

Tot längd:

17,5 cm

Pen längd:

16,5 cm

Omkrets:

8-10,5 cm

Diameter:

2,5-3,3 cm

Material:

Glas


Inflatable bed

2 900 kr 2 500 kr