Auto Rabbit

  • 405 kr

En avancerad massagestav, med två separata vibratorer som tillsammans skapar en fantastisk njutningsupplevelse. Välj mellan tio spännande vibrationslägen, för a

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

En avancerad massagestav, med två separata vibratorer som tillsammans skapar en fantastisk njutningsupplevelse. Välj mellan tio spännande vibrationslägen, för att hitta rätt stimulans vid varje givet tillfälle. 

En vibrator är placerad i staven och ytterligare en finns i den lilla kaninformade utbuktningen, som passar utmärkt för direktstimulans av klitoris.

Stavens form är naturtrogen med ett kraftigt ollon i toppen och det räfflade skaftet ger ökad njutning, samtidigt som materialet känns behagligt mot kroppen.

AutoRabbit går utmärkt att använda med ett vattenbaserat glidmedel, för att förbättra upplevelsen ytterligare. Rengöringen sköter du lätt, med till exempel en desinficerande gel.

OBS! Ta det försiktigt när du skruvar på batteriluckan. Det finns två olika spår för att fästa locket. Locket skruvas med enkelhet på om det är korrekt fäst mot vibratorn. Om batterilocket tvingas på finns det en risk att batterilocket spricker. 


Specifikationer

Märke:Nanma
Färg:Lila
Material:Jelly
Yta:Slät, Räfflad
Hårdhet:Medel
Vibrationslägen:10 olika steg
Vibrationsstyrka:Stark
Ljudnivå:Medel
Vattentät:Stänktålig
Batterityp:AA (LR6)
Antal batterier:2 st (ingår ej)
Ftalat-fri:Ja
Rek. glidmedel:Vattenbaserat
Diameter:3,2-3,8 cm
Omkrets:10-12 cm
Längd:21,5 cm
Penetrerande längd:13,5 cm