Furious Rabbit

  • 950 kr

Rabbitstav från franska märket Marc Dorcel, som har både juckande topp och samtidiga roterande stålkulor. Känn dig levande och pigga upp ditt sexliv med en kraf

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Rabbitstav från franska märket Marc Dorcel, som har både juckande topp och samtidiga roterande stålkulor. Känn dig levande och pigga upp ditt sexliv med en kraftfull och dubbelmotorisk samt halvrealistisk rabbitstav. Denna produkt håller högsta kvalitet och kan inte jämföras med andra billigare modeller. En unik egenskap hos Furious Rabbit 2 är också att den innanför silikonet har sk. flytande silikon vilket ger den helt unik och extra mjuk känsla.


Slaglängden hos produkten är 1,2 cm. De roterande kulorna sitter cirka 5 centimeter från toppen. Kaninen för klitoris är utrustad med en kraftig vibrator som kan köras i kombination med dess övriga funktioner. Den övre knappen startar produkten, den mittersta startar vibratorn och den nedre rörelsefunktionen samt de roterande kulorna. Produkten är inte böjbar. 2,5h laddtid ger ca 45 minuter lektid.

Produktinformation

Tot längd: 26,5

Pen längd: 14,5-15,7 cm

Omkrets: 11 cm

Diameter: 3,5 cm

Material: Silikon, ABS

Batterityp: Uppladdningsbart