Doggy Darling

  • 1 700 kr

Doggy Darling är en väldigt realistisk imitation av en kvinnlig bakdel. Tillverkad av ett sensationellt och mycket naturtroget material (TPR). Hennes bak både s

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Doggy Darling är en väldigt realistisk imitation av en kvinnlig bakdel. Tillverkad av ett sensationellt och mycket naturtroget material (TPR). Hennes bak både ser ut och känns som den äkta varan. Bakdelen är av naturlig storlek och mäter 38 cm i diameter. Välj själv vilket av hennes två inbjudande hål du vill knulla, rumpa eller mus. Sex har aldrig tidigare varit så skönt. Stå upp, ligg över henne eller gör precis vad du vill, endast din fantasi sätter gränser!


Produkten rengörs via hålet på motsatt sida av vagina och anal, kanalerna är genomgående för att du med vatten och rengöringsprodukt kan skölja rank igenom och på så sätt desinficera produkten efter användning. För att återfå "nykänslan" efter ett par användningar pudrar du Renewing Powder över produkten när den är helt torr. Obs! till denna produkt får enbart vattenbaserat glidmedel användas.