Ro-Zen

  • 465 kr

Beskrivning: De två mest erogena zonerna hos mannen är prostatan och perineum, kombinera njutningen av de båda med en supereffektiv dubbelring för penis/pu

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Beskrivning: De två mest erogena zonerna hos mannen är prostatan och perineum, kombinera njutningen av de båda med en supereffektiv dubbelring för penis/pung och du har RO-Zen Pro. Här slipper du som man välja eller använda flera olika sexleksaker under onani eller sex. Stimulans av din penis, pungkulorna, perineum, anal och prostata på en och samma gång!


Är du nyfiken och inte rädd för att utforska din kropp är denna produkten det perfekta valet om du älskar njutning. Tack vare den lagom stora storleken på pluggen så fungerar den för såväl nybörjaren som den mer erfarna användaren.


Penisringarna är precis som resten av produkten tillverkade av silikon för en töjbarhet och ordentligt kramande effekt. Ringen kring penis får ditt blod att stoppa upp vilket gör erektionen såväl hårdare som mer långvarit. Ringen kring pungen stryper åt sädesledaren något vilket gör att du kan hålla igång längre och dra ut på orgasmen.


RO-Zen Pro drivs av en uppladdningsbar vibrator som har 10 olika lägen på vibrationerna vilka du växlar mellan med ett knapptryck. Produkten är helt vattentät och kan även användas i badet. Pluggens penetrerande längd är 9 cm.