Arcwave Ghost

  • 285 kr

Arcwave Ghost är en mjuk stroker i silikon som är vändbar med två olika härligt sköna texturer.Ghosts vändbara räfflade ytor varierar stimulansen medan den håll

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Arcwave Ghost är en mjuk stroker i silikon som är vändbar med två olika härligt sköna texturer.

Ghosts vändbara räfflade ytor varierar stimulansen medan den hållbara men ändå lätta designen gör Ghost praktisk, lätt att ta med och innovativt enkel.

Vad är unikt med Arcwave Ghost?

Den vändbara sleeven – Ett enkelt sätt att få två njutnings-simulationer med en enda produkt.

CleanTech-silikonet - Att hålla Ghost ren och fräsch är enkelt. Arcwaves banbrytande silikon CleanTech är supermjuk, hygienisk och hållbar men är också mycket flexibel för att passa alla penisstorlekar. Precisions-teknik har gett detta material en överlägsen finish, samt gjort det hållbart för lång användning.

Återanvändbar - Ghost material gör att den är återanvändbar och hållbar under lång tid. Ghost rengörs och torkas enkelt för att hålla sleeven hygieniskt så länge du vill.

Kompakt storlek - Ghost är utformad för att passa snyggt i handen och vara lätt att ta med. Dess ergonomiska form gör den otroligt lätt att hantera och ger dig alltid det perfekta greppet. Dessutom gör dess smala design och snygga förvaringsfodral med ventilationshål att du kan förvara det diskret och hygieniskt.

Specifikationer:

- Vattentät: Ja

- Material: ABS, Silikon, tillverkad utan ftalater, BPA eller latex

- Produktmått:40x100 mm