Bubble Onaniägg

  • 59 kr

EGGCITED-serien, en kollektion av onaniägg för den moderna mannen är en innovation från Satisfyer. Dessa flexibla, engångsbruk, masturbatorägg är helt gjorda av

I lager.
Lagersaldo: 5
Dela

EGGCITED-serien, en kollektion av onaniägg för den moderna mannen är en innovation från Satisfyer. Dessa flexibla, engångsbruk, masturbatorägg är helt gjorda av Hydro-Active TPE, vilket innebär att det inte finns något behov av glidmedel – fukta helt enkelt med en skvätt vatten för en ny realistisk känsla!


Känn dig EGGERAD olika varje gång genom att prova de olika tillgängliga interna strukturerna: Riffle, Bubble, Naughty, Crunchy, Savage, Fierce.


Medan EGGCITED kan användas i badet eller duschen eftersom det är vattentätt, kan det bli halt på grund av den mycket flexibla Hydro-Active TPE. Perfekt för nybörjare, denna revolutionerande teknologi tillåter användare att uppnå maximal penisstimulering och sträcka produkten sensuellt över skaftet.


Engångsbruk onani ägg Bubble

Tillverkad av TPE

Hydroaktiv: inget smörjmedel, endast vatten krävs

Upphetsande konsistens

Perfekt för resor tack vare den kompakta storleken

Stimulerar hela penis

Endast avsedd för engångsbruk


Masturbatorägg - Bubbla

Satisfyer Masturbator Egg har en hudliknande struktur och njuter av både penisskaftet och spetsen. Den inre formen överraskar och njuter av nyanserade förnimmelser. Och tack vare den innovativa cyber-huden finns det inget behov av att tillsätta smörjmedel. Den är gjord av slät, hydroaktiv TPE som kan fuktas med en liten mängd vatten eller saliv. Det är det perfekta resesällskapet tack vare sin kompakta storlek.


Satisfyer Bubble Masturbator Egg: Praktisk onanianordning för på språng

Du är alltid på den säkra sidan med Satisfyer Bubble Masturbator Egg. Onanianordningen är avsedd för engångsbruk: Designen är äggformad, diskret och idealisk för en snabb fix på språng. Äggen är gjorda av innovativ, flexibel, hydroaktiv TPE, som kan fuktas med en liten mängd vatten eller saliv, vilket säkerställer en jämn njutning med en mjuk känsla. Njut av maximal njutning utan smörjmedel även på språng.