Schh

  • 230 kr

Möt Stefano - den vackra gigolon på italienska rivieran, Lydia som aldrig lyckats få orgasm men möter sin sexualitet på ett oväntat ställe, kompisarna Bianca oc

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Möt Stefano - den vackra gigolon på italienska rivieran, Lydia som aldrig lyckats få orgasm men möter sin sexualitet på ett oväntat ställe, kompisarna Bianca och Rebecka som släpper alla hämningar och vågar sig på både trekant och fyrkant - men mest av allt tänder på varandra.


Schh ... är samlingen för dig som vill vara ifred med din lust. Tio ångande heta erotiska berättelser om sexuell extas - och den njutningsfyllda vägen dit: "Fingrarna glider långsamt upp längs mitt lår. Bränner till på insidan. Den mjuka, vita huden."


MIX förlag har under ett par års tid gett ut några av Sveriges hetaste erotiska noveller, skrivna av nyskapande och feministiska författare. Nu har vi samlat de bästa i antologierna Våt! och Schh ...


Låter det för snällt för dig? Då rekommenderar vi istället Våt! - tio sexnoveller som får dig att komma. Nästan samma innehåll, mer vågad förpackning.


Sch! innehåller följande noveller:


Det händer av Moa Eriksson Sandberg.


Smekmånad av Malva B.


Hissen ner till himlen av Anna Ringberg.


Husvagnssemester av Niklas Frykholm.


Nylonstrumporna av Eme Johansson.


Gyllene snittet av Lina Forss.


Adjö Stefano av Jonas Cornell.


Trosorna av Daniel Möller.


Hela kvällen, hela natten av Johanna Narberg.


Tänk på mig av Tove Nordh.